Sponsorer

Vær med til at bekæmpe road rage og håndtere ”need for speed” 

Followers på TikTok
0
Videoer på YouTube
0
Køreskolekursister i 2023
0
Medlemmer af Gaderæs
0

Introduktion

Statistisk set har mere end 53% selv oplevet roadrage i trafikken. Har du selv oplevet roadrage?

Roadrage opstår jo, når vi sidder bag rattet og hidser os op og/eller agerer uden hensyn til eller respekt for vores medmennesker på den anden side af forruden. Det gælder også de unge, der har ”need for speed” som afart af roadrage. Det medfører mange ulykker. Størstedelen af de alvorlige uheld og eneulykker er unge mænd mellem 18 og24. De topper med at stå for nærmest 80% af eneulykker ofte på landeveje og af og til med døden til følge.

Vi mangler mere tålmodighed i vores dagligdag, især når vi kører bil. Det kalder på Trafikalkærlighed i hele landet, så vi får empati og større brug af paragraf 3 : gensidig hensynstagen og agtpågivenhed tilbage som trafikal mindset.

Hvad kan vi sammen gøre?

Hvis vi spreder budskabet om Trafikalkærlighed i podcasts, på SOME, ved arrangementer mv, kan vi påvirke de unges mindset, så vi vil opleve mindre roadrage på vejene. Kan vi blot spare ét menneskeliv, har vi nået noget

Jeg er overbevist om, at vi kan nå langt gennem et frugtbart samarbejde. Jeg har adgang til en meget stor del af målgruppen, jeg har en kommunikationsplan samt en række tiltag, der kan påvirke målgruppens adfærd. I har til gengæld nogle midler og muligheder, jeg mangler i en samarbejdsmodel. Udbyttet for jer vil være, at jeres navn og logo bliver forbundet med et positivt og samfundsnyttigt tiltag. Tænk fx på, hvem du forbinder redningsudstyr ved strande og havne med? Den plads kan I få i forbindelse med Trafikalkærlighed.

Vi skal kommunikere til målgruppen, der hvor de befinder sig og på deres sprog. Vi skal starte en bevidstgørelse af, hvordan de kan håndtere egen roadrage. 

De unge skal desuden køre #lovligtgaderæs og trackdays på racerbaner, så de kan få fækket deres behov for ”need for speed”. Jeg har et mål om at få endnu flere unge med på baner, hvor der er mulighed for lovligt ræs og således trække dem væk fra offentlige og farlige veje for dem selv og især andre. Det vil betyde, at de både bliver bedre bilister og får brugt energien, hvor det er mere sikkert at køre stærkt.

Derfor håber jeg du vil give mig muligheden for at fremlægge en mulig samarbejdsaftale for dig, hvor du vil få en enestående mulighed for massivt at profilere og brande jeres virksomhed over for gruppen af potentielle kunder.

Hvem er jeg?

Jeg hedder Elisabeth Amalthiea Delrey, er kørelærer, ejer af brandet Trafikalkærlighed, koordinator af bane-arrangementer for unge bilister og har på de sociale medier adgang til 140.000 unge og unge+ gennem deres foretrukne medie, TikTok.

Jeg håber, vi kan starte/fortsætte dialogen, så jeg kan fremlægge, hvad jeg kan, og hvor mange muligheder, der er for dig i at være med som støtte og aktiv samarbejdspartner.

Lad os sammen blive konkrete på opgaven og skabe mere trafiksikre veje, gennem større fokus på det. Vi er så mange, der elsker BILER og KØRSEL