Privatlivs- og cookiepolitik

Cookie- og persondatapolitik

Persondatapolitik

Du kan tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv. Trafikalkaerlighed.dk har dog brug for visse personoplysninger for at kunne skrive med dig.

Trafikal Kærlighed respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig håndtering af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Oplysningerne bliver kun brugt som aftalt med dig og sælges ikke videre. Der bliver ikke indsamlet oplysninger, som du ikke selv har givet os.

Trafikal Kærlighed indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:
· sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback
· i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde.

Trafikal Kærlighed indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse eller privat adresse) for at levere eller forbedre den ydelse, som kunden efterspørger.

Trafikal Kærlighed indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Hvis du ønsker det, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@trafikalkaerlighed.dk Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Ligesom du kan tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, som vi behandler om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet

Udgiver

Websitet ejes og udgives af

Trafikal Kærlighed
v/Elisabeth Amalthia Delrey
Staksrodevej 9
7150 Barrit
kontakt@trafikalkaerlighed.dk
Tlf: 55268259
CVR: 32218989